Arjan van Wilgenburg

Wat

Als zelfstandig Lean consultant richt ik mij op Lean training, coaching en interim management bij dienstverleners, overheid en het MKB. Ik wil een bijdrage leveren aan het duurzaam verbeteren van de resultaten voor de organisatie, de medewerkers en klanten. Voorbeelden van verbeteringen zijn het verkorten van de doorlooptijd, het verhogen van de klantwaarde, en het verbeteren van de financiƫle resultaten. Mijn uitgangspunt hierbij is dat medewerkers en leidinggevende zelf leren hoe zij met plezier en energie, processen kunnen verbeteren en resultaten duurzaam kunnen borgen.

Waarom

Ik heb mijn sporen in continu verbeteren ruimschoots verdiend (ruim 15 jaar ervaring) en daarnaast ervaring met verandermanagement. Ik weet uit ervaring hoe, met kleine ingrepen , obstakels in de implementatie uit de weg te ruimen -en doe dit ook-.

You Tube heeft veel leuke filmpjes

Periodiek geef ik hier een voorbeeld

Wat is het effect van feiten!

In mijn eigen praktijk merk ik dat er vaak aannames worden gedaan als het gaat over de huidige situatie. Deze video maakt dit op een leuke manier bespreekbaar. Ik gebruik deze dan ook vaak om dit onderwerp bespreekbaar te maken.

Toponderzoek: meten is weten www.youtube.com/watch?v=UW14x6-M4bk&index=1&list=PLKpghPMl6DyIupA6RhYmQz0YX0wYV9ar9